Onze leden

Ontdek de unieke toneelverhalen van onze leden.
Wil je ook lid worden van dit bijzondere clubje? Stuur ons dan een berichtje!

Ann Laans

Toneelspeler

Anno over Ann:  “Ann is ONA… ONA stroomt door haar aderen”

Anno Braakhuis

Toneelspeler

“Wat na al die jaren nog altijd een bijzondere plek in mijn gedachte heeft is het jaar waarin Laurence onverwacht overleed. Waar we samen met veel gasten en spelers van ONA hem hebben kunnen eren, herinneringen hebben op kunnen halen en hierdoor op “onze” manier een onbeschrijfelijk “mooi” afscheid hebben neergezet.”

Charlotte Aarts

Toneelspeler

“Ik speel toneel omdat het super leuk is om te doen, het is een fijne ontspanning en een gezellige bedoeling. Juist bij ONA, omdat ik na de workshop in 2016 enthousiast was geworden van de gezelligheid van deze vereniging.”

Gert Adams

Toneelspeler

Kayleigh Vlassak

PR / Communicatie

“Ik heb toneel en theater altijd fantastisch gevonden, maar ik ben geen held. Mij zul je nooit op het toneel zien! Toen ik een oproep zag van ONA voor de promotie en communicatieve ondersteuning dacht ik: “Dat is iets voor mij!” Zo zit ik toch bij toneel zonder dat ik daadwerkelijk dat podium op moet ;-).”

Mieke Janssen

Toneelspeler

Mirthe Cox

Toneelspeler

“Toneel is ongepland op m’n pad gekomen. Ik had nooit gedacht dat ik op deze manier op het podium zou durven staan. Het is leuk om soms buiten je comfort zone te treden!
Dat kun je het beste doen bij een fijne groep mensen zoals ONA.”

Rob Overdevest

Toneelspeler / decor

“We hebben na wat verschuivingen weer een hele leuke spelersgroep met de goede sfeer om weer eens een dikke vette klucht neer te gaan zetten dit jaar. De hele ontwikkeling, hoe het stuk ontstaat, met de inbreng van spelers en natuurlijk onze regisseur, het stuk groeit iedere repetitie. Een prachtig proces!”

Sandra Meppelink

Toneelspeler

“Ik ga al jaren kijken naar voorstellingen in de omgeving. En iedere keer denk ik: “Dat wil ik ook!” Toen ik de oproep voor de workshop zag wist ik het, het is nu of nooit!  Tijdens deze avond ben ik over de streep getrokken. De groep is heel leuk en echt heel goed. Ik hoop veel van ze te leren!”   

Walther Willemsen

Toneelspeler

“Na vorig jaar wat geproefd te hebben van musical wilde ik het ook weer eens op toneel proberen. Toen Rob mij vroeg om deel te nemen aan de Workshop Avond hoefde ik niet lang na te denken.

ONA staat voor talent, humor, gedrevenheid en passie!”